Voluntar Antibiotice pentru DSP, într-o misiune nobilă 

Comunicate de presă / 11 octombrie 2021

Voluntar Antibiotice pentru DSP, într-o misiune nobilă 

Compania Antibiotice a răspuns prompt apelului adresat săptămâna trecută de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi, de a pune la dispoziţie conducători auto voluntari cât şi autoturisme care să ajute la deplasarea echipelor medicale ale DSP în teren, în vederea recoltării de probe de la persoanele suspecte de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Acest apel vine în contextul creşterii semnificative a numărului de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la nivel naţional şi judeţean, conform unui comunicat remis redacţiei.

Astfel, până la sfârşitul lunii octombrie, alături de voluntari de la alte instituţii, angajaţii Antibiotice, cu maşini de serviciu sau chiar personale, prin rotaţie, vor contribui la asigurarea transportul echipelor DSP la domiciliul persoanelor suspecte de infectare, fiecare dintre ei asigurând testarea în medie a 30 persoane pe zi.

"Întrucât şi eu am fost infectat cu acest virus, ştiu ce stres presupune să aştepţi efectuarea testului şi rezultatul acestuia şi de aceea am considerat că este important ca personalul medical să ajungă cât mai repede la domiciliul celor care solicită testarea. Iar eu cu asta am contribuit. Totodată, motivaţia mea de a mă implica în această acţiune a fost şi faptul că cei de la DSP pot descoperi încă din faşă pe cei infectaţi şi prin izolarea acestora, reducem cât mai mult numărul infectărilor", a declarat primul voluntar al acestei campanii, Bogdan Diaconu, specialist achiziţii Antibiotice.

Totodată, voluntarii Antibiotice s-au implicat şi în transportul către medicii de familie din municipiul şi judeţul Iaşi, a serurilor cu vaccin împotriva COVID-19.

"Prin natura job-lui meu cunosc foarte bine situaţia dramatică din spitale şi cât de împovărate sunt autorităţile, iar când am aflat de solicitarea DSP-lui am vrut să-mi ofer sprijinul. Într-o singură zi am asigurat transportul către localităţi îndepărtate ale judeţului Iaşi, precum Miroslava - Voineşti - Ţibăneşti - Ţibana - Tansa, dar şi către cabinete medicale din municipiul Iaşi. În jur de 50 medici au primit sticluţele salvatoare, transportate în condiţii optime. Astfel, orice persoană, chiar şi din colţuri îndepărtate ale judeţului, poate avea acces imediat la vaccin, numai să îşi dorească. Vaccinul salvează vieţi!", a relatat Alina Miron, product manager Antibiotice.

În urma unei comunicări interne susţinute de companie s-au înscris până acum 11 angajaţi ai Antibiotice, care şi-au arătat disponibilitatea de a ajuta în acest fel autorităţile copleşite în această perioadă de numărul mare de solicitări (o medie de 600 de cazuri pe zi) şi, implicit, de a contribui la depistarea precoce a persoanelor infectate dar şi la imunizarea persoanelor doritoare.

Compania a luat toate măsurile de siguranţă necesare prevenirii riscurilor sanitare pe care această acţiune le implică, punând la dispoziţia voluntarilor echipament de protecţie adecvat (combinezoane, măşti, mănuşi, dezinfectant) şi asigurând dezinfectarea cu regularitate a autoturismelor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Felicitări SC ANTIBIOTICE SA pentru asigurarea transportului și a voluntariatului. Bravo d-le I. Nani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb